Keresés
Close this search box.

Még több program a hétvégére

Ez a hétvége már javában az adventi készülődés jegyében fog telni, amit mi sem bizonyít jobb, mint hogy Aszódon és közelében is számos tematikus program várja az érdeklődőket.

Adventi táncház

Az Aszód Városi Kulturális Központban már pénteken megkezdődnek az adventi programok. November 25-én esete 18:00 órai kezdettel adventi táncház kerül megrendezésre, amelyre a szervezők szeretettel várják az érdeklődőket. Ez alkalommal a rábaközi táncok kapják a főszerepet. A szünetben batyus terülj-terülj asztalkám várja a résztvevőket.

Helyszín: Aszód Városi Kulturális Központ, Petőfi Muzeális Gyűjtemény, Aszód, Szontágh lépcső 2.
Időpont: 2016. november 25. péntek, 18:00-21:00 óra
Belépés: Ingyenes

Adventi családi kézműves délelőtt

Szintén az AVKK szervezésében kerül megrendezésre az adventi családi kézműves délelőtt, amelyre november 26-án, szombaton 10 órától várják az érdeklődőket. A foglalkozás keretein belül asztali- és karácsonyfadíszeket, valamint adventi koszorút készíthetnek a résztvevők, amelyhez a koszorú alap is biztosítva lesz.

Helyszín: Aszód Városi Kulturális Központ, Aszód, Kossuth L. u. 72.
Időpont: 2016. november 26. szombat, 10:00 óra
Belépés: Ingyenes

"Hallgasd meg újra a dalt..."

Szombat este az aszódi Katolikus Hitéleti Központban Budai András, Ruszkai-Geiger Beáta, Tóth-Deme Gabriella és Farkas Gábor, „Hallgasd meg újra a dalt…” elnevezésű zenés estjére várják az érdeklődőket.

Helyszín: Katolikus Hitéleti Központ – Aszód, Szent Imre u. 15.
Időpont: 2016. november 26. szombat, 18:00-20:00 óra
Belépés: Ingyenes

Megosztás:

Kapcsolódó hírek

Előadás a gyereknevelésről

Az aszódi Csemete Csacsogó klub szervezésében Novák Ferenc előadása. Előadás és barátságos beszélgetés, a szélsőségektől mentes, örömteli nevelésről. Időpont: 2024.
Tovább