Keresés
Close this search box.

Programok advent első hétvégéjére

Közeleg a karácsony, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy november utolsó hétvégéjén lesz advent első vasárnapja, amelynek alkalmából több érdekes program is várja az érdeklődőket.

Egészségnap

Ezen a hétvégén, szombaton kerül megrendezésre, délelőtt 9 és kora délután 13 óra között az Egészségnap – Adventi készülődés az egészség jegyében elnevezésű program a Hatvanban található Albert Schweitzer Kórház rendelőintézeti aulájában. Ezen a napon olyan ingyenes szűrővizsgálatokon vehetnek részt az érdeklődők, mint a  légzésfunkciós vizsgálat, stressz szint mérés, hallásvizsgálat, vércukorszint mérés, csontsűrűség mérés és sok más egyéb. Az esemény főszervezője a kórház egészségfejlesztési irodája, a közreműködő partnerek között pedig megtalálható a Magyar Rákellenes Liga is.

Helyszín: Albert Schweitzer Kórház, Hatvan, Balassi Bálint út 16.
Időpont: 2016. november 26. szombat, 9:00-13:00 óra
Belépés: Ingyenes

Egészségnap
adventi-diszkeszito

Adventi koszorúkészítés

Aki szeretne egy adventi koszorút, netán egy ajtókopogtatót, esetleg karácsonyi díszeket, annak mindenféleképpen érdemes ellátogatnia a galgahévízi Kodály Zoltán művelődési házba, ahol szombaton 15 órától adventi díszkészítő foglalkozást szerveznek a gyermekek számára. Másnap ugyanitt a felnőtteket várják, amikor friss ötleteket és praktikákat leshetnek el az érdeklődők az ünnepekhez kapcsolódó dekorációk és kiegészítők témakörében.

Helyszín: Kodály Zoltán Művelődési Ház, Galgahévíz, Fő út 106.
Időpont: 2016. november 26. szombat és november 27. vasárnap, 15 óra
Belépés: 200-2.000 Ft

Adventi hangverseny

Az aszódi Stellaria Media Nőikar és a Telki Nőikar szintén ezen a hétvégén szombaton, 18:30 órai kezdettel minden érdeklődőt szeretettel vár a budapesti, Szervita téri, Belvárosi Szent Anna templomba, ahol Léon Boellmann: Gótikus Szvit műve mellett Liszt, Kodály, Bárdos és Kocsár kórusműveit is meghallgathatják az érdeklődők. A műsorban közreműködik Tóth Rita Zsófia orgonaművész és Mukk József operaénekes. Vezényel: Szijjártó Tímea és Énok-Nagy Levente.

Helyszín: Belvárosi Szent Anna templom, Budapest, Szervita tér 6.
Időpont: 2016. november 26. szombat, 18:30 óra
Belépés: Ingyenes

hangverseny
Megosztás:

Kapcsolódó hírek

Előadás a gyereknevelésről

Az aszódi Csemete Csacsogó klub szervezésében Novák Ferenc előadása. Előadás és barátságos beszélgetés, a szélsőségektől mentes, örömteli nevelésről. Időpont: 2024.
Tovább