Keresés
Close this search box.

Ünnepi készülődés és Mikulás programok a közelben

Egyre csak közelednek az ünnepek és lassan már a Mikulás léptei is hallhatóak, így a hétvégén számos tematikus program várja az érdeklődőket a közelben.

Ünnepi készülődés

Bagon a Dózsa György művelődési Házban és Könyvtárban december 2-án, 16 és 18 között kerül megrendezésre az Ünnepi készülődés, amelynek keretein belül kézműves foglalkozásra várják a 10 éven felüli gyermekeket és felnőtteket. Az eseményen quillingvirágok és díszek, kézműves ékszerek és karácsonyi csillagok készülnek majd. A foglalkozáson szakavatott hobbizók is jelen lesznek, hogy segítséget nyújtsanak a technikák elsajátításában. Az Alapanyagokat a könyvtár biztosítja a részvételi díj fejében.

Helyszín: Dózsa György Művelődési Ház és Könyvtár, Bag, Petőfi tér 1/a
Időpont: 2016. december 2. péntek, 16:00-18:00 óra
Részvételi díj: 1000 Ft

Mikulás Bál

Ikladon, a Közösségi Házban, december 3-án 20 órától tartják a Mikulás Bált. Az ikladi Német Nemzetiségi Napköziotthonos Óvoda Szülői Munkaközössége által szervezett eseményen DJ Pikszy szolgáltatja a talpalávalót és gondoskodik a jó hangulatról. Az eseményen büfé is lesz és a tombola sem marad el. A rendezvényből befolyt összeget az óvoda fejlesztésére fordítják a szervezők.

Helyszín: Ráday Gedeon Művelődési Ház, Iklad, Ráday tér 2.
Időpont: 2016. december 3. szombat, 20:00 óra
Belépő: 1500 Ft, Támogatói jegy: 1000 Ft

Mikulás a Meseerdőben

Kartal művelődési házában, december 4-én, 15 órakor tartják a Mikulás a Meseerdőben című bábelőadást. A Meseerdő Bábszínház előadására minden érdeklődőt szeretettel várnak az szervezők.

Helyszín: Művelődési Ház, Kartal, Baross u. 117.
Időpont: 2016. december 4. vasárnap, 15:00 óra
Belépő: gyerekeknek 500 Ft, felnőtteknek 1000 Ft, 3 éves kor alatt ingyenes

Megosztás:

Kapcsolódó hírek

Előadás a gyereknevelésről

Az aszódi Csemete Csacsogó klub szervezésében Novák Ferenc előadása. Előadás és barátságos beszélgetés, a szélsőségektől mentes, örömteli nevelésről. Időpont: 2024.
Tovább