Keresés
Close this search box.

Éttermek Aszódon és közelében

Hétköznapi kikapcsolódásként, hétvégi programként, vagy családi összejövetelek alkalmával mi más lehetne ideálisabb helyszín egy jó ebéd, vagy vacsora elfogyasztására, mint egy étterem, amiből Aszódon és közelében is lehet válogatni.

Aredo Étterem és Kávézó

Közvetlenül Aszód egyik bejáratában található az Aredo étterem, amely 2005 óta várja a vendégeit. Az Aredo egy olyan étterem és kávézó, amely a hagyományos és a modern, az olasz és a reformkonyha ízvilágát ötvözve nyújt páratlan íz élményt az idelátogatóknak. Folyamatosan frissülő étlapjukon mindenki számára találhatók finom falatok, még a diétázni vágyók és a vegetáriánusok számára is. A hetente változó menü kínálatban kedvező áron, két fogasos finomságokkal lehet jól lakni a hétköznapokon. Az autóval érkező vendégeket tágas parkoló várja.

Cím: 2170 Aszód, Pesti u. 34.
Telefon: 06 28 401 402
Nyitva tartás: minden nap 10-24 óráig

aredo-etterem-es-kavezo_2
chili-burger

Chili Burger

A Chili Burger már nevével is sejteti kínálatának meghatározó részét, amely a hamburgerekből áll. A marhahúsos finomságok mellől nem hiányzik a vega és a csirkés burger sem. A közel 30 féle pizza mindegyike rendelhető akár 50 cm-es méretben is. Az étlapon megtalálhatóak még a különböző gyrosok, tortillák, quesadillak, hot dogok, frissensültek, saláták és persze jónéhány desszert is. A Chili Burger hétfőtől szombatig, 9-től 21 óráig várja a vendégeit, de a finomságok házhoz is rendelhetőek.

Cím: 2170 Aszód, Szabadság tér 4-5.
Telefon: 06 28 402 286
Nyitva tartás: H-Szo: 9-21

Pizza Sziget

Lehet szó ebédről, vacsoráról, vagy egy kellemes környezetben eltöltött kávéról, a 2014 óta nyitva tartó Pizza Sziget szeretettel várja vendégeit hétfő kivételével a hét minden napján. Étlapjukon a több mint 20 féle pizza mellett rostonsültek, tészták, tortillák és sok minden más is megtalálható. Az sem jelent gondot, ha otthon tetszene meg valami az étlapon, mivel a házhozszállítás rövid időn belül is megoldható.

Cím: 2170 Aszód, Szabadság tér 4-5
Telefon: 06-20-352-9239
Nyitva tartás: K-Cs: 11-21:30, P-Szo: 11-22:30, V: 11-20:30

pizza-sziget
szellotanya

Szellőtanya

A lovaglás szerelmeseinek nem lehet ismeretlen a Domonyvölgyben található Szellő Lovas Tanya, amelynek étterme szerdától vasárnapig várja a vendégeket. A különböző hal-, szárnyas-, sertés- és marha ételek mellett tészták és vegetáriánus fogások is találhatóak az étlapon, amelyről akár otthonról is választhatnak az érdeklődők. A helyszín adottságainak köszönhetően, esküvők, továbbképzések és más rendezvények lebonyolítására is kiválóan alkalmas.

Cím: 2182 Domonyvölgy, Akác utca 191.
Telefon: 06-28-403-170
Nyitva tartás: Sze-V: 12-21

Malackert Vendéglő

A Malackert Vendéglő neve ellenére nem csak sertésből készült húsételeket kínál a betérő vendégek számára. A domonyvölgyi étteremben akár a vegetáriánus ételeket kedvelők is megtömhetik a hasukat, szerdától, vasárnapig déltől egészen a késő esti órákig. Jó idő esetén az étterem kerthelyisége is megnyitja kapuit, ahol hangulatos környezetben fogyaszthatók el a fogások.

Cím: 2182 Domonyvölgy, Fenyő út 3.
Telefon: 06-20-459-8508
Nyitva tartás: Sze-V: 12-22

malackert
Megosztás:

Kapcsolódó hírek

Előadás a gyereknevelésről

Az aszódi Csemete Csacsogó klub szervezésében Novák Ferenc előadása. Előadás és barátságos beszélgetés, a szélsőségektől mentes, örömteli nevelésről. Időpont: 2024.
Tovább