Keresés
Close this search box.

Ebzárlat a Galga mente térségében

A Pest Megyei Kormányhivatal Gödöllő Járási Hivatala ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendel el a Galga menti településeken.

A vörös rókák veszettség elleni orális immunizálása miatt, 2016. október 1. és október 25. között, a csalétek vakcina kiszórásának időpontjától, az azt követő 21 napon keresztül.

Az érintett települések: Aszód, Bag, Csömör, Dány, Domony, Erdőkertes, Galgahévíz, Galgamácsa, Gödöllő, Hévízgyörk, Iklad, Isaszeg, Kartal, Kerepes, Kistarcsa, Mogyoród, Nagytarcsa, Pécel, Szada, Tura, Valkó, Vácegres, Vácszentlászló, Veresegyház, Verseg, Zsámbék

Az ebzárlat időtartama alatt a kutyákat és macskákat elzárva, illetőleg megkötve úgy kell tartani, a sétáltatás csak pórázzal és szájkosárral lehetséges. A vakvezető, segítő és terápiás kutyák, valamint a katasztrófamentő és fegyveres testületek ebei felmentést élveznek a korlátozás alól.

forrás: aszod.hu

Megosztás:

Kapcsolódó hírek

Előadás a gyereknevelésről

Az aszódi Csemete Csacsogó klub szervezésében Novák Ferenc előadása. Előadás és barátságos beszélgetés, a szélsőségektől mentes, örömteli nevelésről. Időpont: 2024.
Tovább