Keresés
Close this search box.

X. Aszódi rákellenes futás és kerékpározás

2018-ban X. alkalommal kerül megrendezésre Aszódon a Rákellenes Futás és Kerékpározás, amelynek a nevezési díjaiból befolyt összeg ismét jótékony célokra ajánlják fel a szervezők.

Ismét 14 km-es távon, az Aszódi Javítóintézettől, Domonyon és Ikladon keresztül, végül szintén az Aszódi Javítóintézethez vezet azoknak az útja, akik részt vesznek a X. Aszódi rákellenes futáson és kerékpározáson. Az út során mécses gyújtás a domonyi és az aszódi temetőben. Visszaérkezés után ebéd a Javítóintézet udvarán. A rendezvény bevételei a „Rák ellen az emberért a holnapért” Társadalmi Alapítványnak kerülnek felajánlásra. Ezen a napon a Javítóintézet főbejárata mellett az Alapítvány jóvoltából ingyenes szűrővizsgálatok vehetők igénybe. A program 10-16 óra között biztosítja az érdeklődők számára a vizsgálatokat, ezzel egy időben mobil látványkonyha is üzemel majd.

Helyszín: Aszódi Javítóintézet, Baross tér 2.
Időpont: 2018. április 14., 11:00 (Nevezés a helyszínen 10:00-tól)
Nevezési díj: felnőtteknek 1000 Ft, diákoknak 500 Ft

Megosztás:

Kapcsolódó hírek

Előadás a gyereknevelésről

Az aszódi Csemete Csacsogó klub szervezésében Novák Ferenc előadása. Előadás és barátságos beszélgetés, a szélsőségektől mentes, örömteli nevelésről. Időpont: 2024.
Tovább