Keresés
Close this search box.

Molnár Ferenc: Liliom színielőadás Turán

A turai Bartók Béla Művelődési Ház és Könyvtár április 29-én tűzi műsorra a Thalia Színitanoda színházi vendégelőadását, Molnár Ferenc Liliom című művéből.

A darabnak élő, közvetlen élményalapja volt. Molnár sokat járt barátaival a Ligetben a mutatványos bódék között, és felfigyelt egy „betyár nevű ligeti betyár” kikiáltó, közönség-csalogató figurára. „Évődő, komiszkodó alak volt.” Piszkos fekete kalapot hordott, libatollat tűzve melléje…Ez az én emberem ott a vurstlinál naphosszat egy dalt énekelt verklivel, melynek minden strófája így végződött: „…Liliom, de Liliom, de Liliom…”

A darabot a budapesti Thália Tanoda növendékei mutatják be. A 2010 óta működő Tanoda művészeti igazgatója Seszták Szidónia színésznő. Ez az első tanoda Magyarországon, mely állandó gyakorlatot ad szinkron stúdiókban, számos szakmai munkát biztosít filmes és színházi kapcsolatai által. Tapasztalt, nagy tudású szakemberek vezetik a növendékeket a kezdetektől a vizsga napjáig.

Helyszín: Tura, Bartók Béla tér 3
Időpont: 2018. április 29., vasárnap 19:00
Helyfoglalásos jegyek elővételben igényelhetők 800, 1000, 1200 Ft-os helyárakon.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek

Előadás a gyereknevelésről

Az aszódi Csemete Csacsogó klub szervezésében Novák Ferenc előadása. Előadás és barátságos beszélgetés, a szélsőségektől mentes, örömteli nevelésről. Időpont: 2024.
Tovább