Keresés
Close this search box.

Jelentkezz táncosnak!

Ha még általános, vagy középiskolába jársz, de már most is mindened a színpad, akkor itt a remek lehetőség, hogy megmutathasd, mit tudsz!

A Csillagfény Tánc- és Musical Színház  2016-ban, a Vándorok Táncszínház búcsúelőadása után alakult annak tagjaiból. A társulat vezetője Varga László koreográfus, aki előtte a Vándorok Táncszínházat vezette, annak táncosait tanította, műsorait rendezte 15 éven át. A színház profilja most változik. Az eddigi táncos előadásokat színesítjük énekkel, élő zenével, szavalattal, prózával. Bemutatkozó előadásunkat 2017. március 15-re tervezzük, Márciusi Ifjak címmel. (A helyszín és az időpont jelenleg még szervezés alatt.)

Mivel a színház társulata főként általános és középiskolás gyerekekből, fiatalokból áll, így csapatunkból a továbbtanulás miatt mindig válnak ki diákok. Ezért folyamatosan intézünk felhívást a fiatalok felé.

Várjuk olyan 10 év feletti gyerekek, és fiatalok  (fiúk és lányok) jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának a Csillagfényhez. Akik táncolni, vagy szavalni, szerepelni szeretnek, és nem félnek tehetségüket megmutatni a színpadon. A próbák hétvégente zajlanak.

Aki szeretne velünk dolgozni, az írjon a tancszinhazaszod@gmail.com e-mail címre.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek

Előadás a gyereknevelésről

Az aszódi Csemete Csacsogó klub szervezésében Novák Ferenc előadása. Előadás és barátságos beszélgetés, a szélsőségektől mentes, örömteli nevelésről. Időpont: 2024.
Tovább