Januári mozipremierek

Januári mozipremierek

Új év, új premierek. 2017-ben újabb nagyszerű év elé nézünk, legalábbis ami a mozifilmeket illeti. Már januárban több film miatt is megéri moziba látogatni.

A Nagy Fal

Az Oscar díjas Matt Damon főszereplésével kerül bemutatásra A Nagy Fal című film. A legendákkal és mitológiai alapokkal rendelkező alkotás bemutatja, hogy a sztyeppékről érkező barbár hordákon kívül, ki is az a rejtélyes ellenség aki ellen védelmet jelentett a nagy fal. A filmet Zhang Yimou rendezte, akinek ismét egy nagyszabású, látványos 3D-s kalandfilmet sikerült összehoznia.

Bemutató: 2017. január 5.

Állati nagy szökés

Kivételesen nem a hollywoodi animációs műhelyekből, hanem egy spanyol alkotóbrigádtól érkezik az Álltai nagy szökés. A történet főhőse Mázli, egy barátságos és békés kutyus, akinek a gazdái Japánba utaznak, ahová nem vihetik magukkal kis kedvencüket. Mázli egy kutyahotelbe kerül, ami egy idő után sokkal inkább hasonlít egy börtönre, ahonnan Mázli és újdonsült barátai a lehető leghamarabb meg akarnak szökni.

Bemutató: 2017. január 5.

Utazók

A történet egy Avalon nevű úrhajón játszódik, amely 120 éves útja során 5259 hibernált utassal a fedélzetén halad egy távoli bolygó felé, ahol az utasokat egy csodálatos jövő várja. Azonban valamilyen rejtélyes hiba folytán két utas sokkal hamarabb ébred fel és több furcsaságra is figyelmesek lesznek, ami nem várt izgalmakkal színesít az utazás további részét.

Bemutató: 2017. január 12.

xXx: Újra akcióban

Az akciófilmek szerelmesei most igazán örülhetnek, ugyanis januárban is lesz miért izgulniuk. Xander Cage ismért visszatér és egy új csapatot is toboroz maga köré. A tét ezúttal nem kisebb, mint megszerezni a Pandóra szelencéje néven ismert szuperfegyvert. A látványos akciófilm ismért humorral fűszerezve mutatja be a főhős és csapata legújabb kalandjait.

Bemutató: 2017. január 19.

Az éjszaka törvénye

A ’20-as évek Bostonjában játszódó történet Joe Coughlin (Ben Affleck) felemelkedését mutatja be, aki egy helyi magas rangú rendőr legkisebb fia. A kisstílű tolvajból rövid időn belül a város lekomolyabb szeszcsempésze válik. Életében megjelenik a szerelem is, ami nem kis döntés elé állítja. Azonban Joe hiába hagyna fel a bűnöző életmóddal, az alvilágtól nem könnyű megszabadulni.

Bemutató: 2017. január 26.