Keresés
Close this search box.

Decemberi mozipremierek

December minden évben a mozizás egyik legerősebb hónapja és nincs ez másként idén sem, amire nem is kell jobb bizonyíték a legújabb Star Wars sztorinál.

Szövetségesek

Brad Pitt és Marion Cotillard főszereplésével kerül bemutatásra a Szövetségesek című alkotás, amely a második világháborúban veszi kezdetét. A szerelmi történet köré szőtt kémsztori egy izgalmas thrillert eredményez, amelyben az egyik legerősebb emberi kötelék kerül fókuszba. A páros női tagjáról az angol hírszerzés azt feltételezi, hogy egy német kém és ami a bonyodalmat okozza, az hogy a férjét kérik meg, hogy ezt derítse ki róla, majd likvidálja. A filmet a már több tucatnyi sikert vászonra vivő Robert Zemeckis rendezte.

Bemutató: December 1.

Hivatali karácsony

December a céges karácsonyi partyk hónapja és egy ilyet most a moziban is átélhetünk. Jennifer Aniston főszereplésével kerül bemutatásra a Hivatali karácsony című film, amelyben egy igazán durvára sikeredett céges rendezvény szemtanúi lehetünk. A főnökasszony előtt, titokban megszervezett bulin szinte kő kövön nem marad.

Bemutató: December 8.

Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet

A Csillagok Háborúja sorozat rajongói ezen a télen sem maradnak izgalmak nélkül. A mellékszálat bemutató történetet időrendben a harmadik és negyedik rész közé lehet elhelyezni. A Felicity Jones főszereplésével készült alkotásban az első Halálcsillag terveinek ellopását kívánják bemutatni az alkotók.

Bemutató: December 15.

Váratlan szépség

Will Smith legújabb filmjében egy sikeres cégvezetőt alakít, aki a gyermeke tragikus elvesztése következtében teljesen megváltozik. A megtört és egykor életvidám férfi leveleket kezd el írni az életet meghatározó dolgoknak, mint például a szeretet, a halál vagy az idő. Az egyik nap azonban váratlan válasz érkezik az egyik levelére.

Bemutató: December 22.

Kaliforniai álom

Az Oscar díjas Damien Chazelle rendezte a Kaliforniai álom című filmet. A történetben Mia a kezdő fiatal színésznő, Sebastian pedig egy jazz zongoristaként jelenik meg. A két fiatal a karrierkeresés közben akad össze és ettől kezdve egybe is fonódik az életük, ahogy egyre jobban megismerik egymást.

Bemutató: December 29.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek

Előadás a gyereknevelésről

Az aszódi Csemete Csacsogó klub szervezésében Novák Ferenc előadása. Előadás és barátságos beszélgetés, a szélsőségektől mentes, örömteli nevelésről. Időpont: 2024.
Tovább