Keresés
Close this search box.

Aszódi Podmaniczky Napok

Bízunk benne, hogy új hagyományt alapítunk a júniusban először megvalósuló háromnapos rendezvénysorozatunkkal. Célunk, hogy minden aszódi lakos, család megtalálja a maga ízlésének megfelelő szórakozási lehetőséget, programot és fellépőt.

A szervezés során arra törekedtünk, hogy a programokkal minden korcsoportot megcélozzunk. Szombaton a legkisebbeket Laura Kerekítő foglakozása, a Somló Banda gyermekkoncertje, a Young Engineers és a Logischool sátrai, a várost bejáró kisvonat, a TéKönyvtár különböző programjai, a Kezes-Lábas játszóház pedálos játszóparkja, Kádár Ferkó és a Kackiás Verklis várja. A felnőttek válogathatnak a kézműves vásár kínálatából, kóstolgathatnak a Gasztosor finomságai között, és számukra is izgalmas lesz Katus Attila, az In Memoriam Chet Baker Trió lágy jazz dallamai, az aszódi The Devotees zenekar Depeche Mode ihlette hangzásvilága, a Dynamit Dudes pezsdítő zenei showja, Pál Dénes és az LGT sztárjait felvonultató Zenevonat produkció. Az estét DJ Géza zárja hangulatos zenei válogatásával.

Pénteken újra megnyílik a Podmaniczky-kastély kapuja és az ötödik alkalommal rendezett Morpheus Galériája, majd a Zenepavilonban kezdődnek a főtéri programok a Mystery Gang koncertjével.

Vasárnap, a fesztivál lezárásaként, az aszódi levendula közös learatásával búcsúzunk, és a színpadon a PAMI műsora szórakoztatja a közönséget.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek

Előadás a gyereknevelésről

Az aszódi Csemete Csacsogó klub szervezésében Novák Ferenc előadása. Előadás és barátságos beszélgetés, a szélsőségektől mentes, örömteli nevelésről. Időpont: 2024.
Tovább