Keresés
Close this search box.

Adventi Csomagok a rászorulóknak

Szívünkben az ünnepi szellemmel, idén is folytatjuk a már hagyományosnak számító adventi segélyakciónkat. Ebben az évben összesen 50 csomagot állítunk össze, egyenként 20 ezer forint értékben, hogy segítsük a rászorulókat ebben a különleges időszakban.

Büszkén jelentjük be, hogy ezt a nemes ügyet nem csak mi, hanem három, közösségi szolgálatot ellátó középiskola diákjai is segítik. Együttműködésükkel, lelkesedésükkel és önkéntes munkájukkal hozzájárulnak, hogy ezek a csomagok valóban eljussanak azokhoz, akiknek a legnagyobb szükségük van rájuk.

Ez az együttműködés már több éve folyamatosan erősíti közösségünket, és példát mutat az összefogás erejéről. Köszönjük mindenkinek, aki részt vesz ebben a projektben, és így segít megteremteni egy szeretettel teli ünnepi hangulatot!

Nektek is köszönjük, hogy támogatjátok ezt a kezdeményezést. Minden egyes csomag, amit összeállítunk, egy újabb mosolyt jelent valaki arcán, egy újabb reményt a jobb napok iránt.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek

Előadás a gyereknevelésről

Az aszódi Csemete Csacsogó klub szervezésében Novák Ferenc előadása. Előadás és barátságos beszélgetés, a szélsőségektől mentes, örömteli nevelésről. Időpont: 2024.
Tovább