Keresés
Close this search box.

’56-os megemlékezés és emléktábla avatás

A Váci SZC Petőfi Sándor Gimnáziuma, Gépészeti Szakgimnáziuma és Kollégiuma, a Szóda Lokálpatrióta Érdekvédelmi Egyesület és az Aszódi Öregdiákok Baráti Egyesülete október 21-én az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából emléktábla avatással egybekötött ünnepi megemlékezést tartott.

Megemlékezés és emléktábla avatás

2016. október 21-én Aszódon, a Hatvani út 3. szám alatt található a Váci SZC Petőfi Sándor Gimnáziuma, Gépészeti Szakgimnáziuma és Kollégiuma adott otthont az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából megrendezett ünnepi megemlékezésnek és emléktábla avatásnak. A rendezvényen jelen volt Némethné Holló Krisztina igazgatónő, aki a vendégek köszöntése után átadta a szót Vécsey László országgyűlési képviselőnek, aki ünnepi köszöntővel készült. Ezt követően az iskola diákjainak emlékműsorára került sor, amely után az emléktábla felavatása következett. Az esemény az új emléktábla koszorúzásával zárult.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek

Előadás a gyereknevelésről

Az aszódi Csemete Csacsogó klub szervezésében Novák Ferenc előadása. Előadás és barátságos beszélgetés, a szélsőségektől mentes, örömteli nevelésről. Időpont: 2024.
Tovább