Keresés
Close this search box.

Programajánló október utolsó hétvégéjére

Október utolsó hétvégéje több szempontból is érdekes lehet. Egyrészt karácsonyig ez az utolsó hosszú hétvége, másrészt ezen a hétvégén lép életbe a téli időszámítás, harmadrészről pedig olyan izgalmas programok várják az érdeklődőket, mint a The Cure, vagy a Yamato koncert, a Whisky Show, a Mozinet Filmnapok, vagy a Szabadulószobák Éjszakája.

The Cure

Egy 30 állomásos koncertsorozat következő megállójában hazánkba látogat a ’80-as és ’90-es évek egyik legmeghatározóbb könnyűzenei zenekara, a The Cure. Az együttesnek 8 év után ez az első turnéja, amelynek hazánk is részese lehet. A koncerten várhatóan olyan nagysikerű dalok is megszólalnak majd, mint a Love Song, a Just Like Heaven, vagy a Pictures of You.

Időpont: 2016.10.27. 19:00
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Ár: 10.900 – 24.900 Ft

the-cure
szabaduloszobak-ejszakaja

Szabadulószobák éjszakája 2016

Ha valaki még nem volt szabadulószobában, akkor itt a remek alkalom, hogy kipróbálja a sokszor hátborzongató, máskor pedig csak a logikára alapuló, ötletes fejtörőkkel teletűzdelt programot. Október 28-án pénteken országszerte meghosszabbított nyitva tartassál és 50%-os kedvezménnyel játszhatnak az érdeklődők több budapesti és vidéki helyszínen. Remek interaktív kikapcsolódás baráti társaságoknak, családoknak és mindenkinek aki kedveli az izgalmas rejtvényeket.

Időpont: 2016.10.28.
Helyszín: Országszerte, több helyszínen
Ár: Változó

Whisky Show 2016

Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Whisky Show, amelynek nem titkolt célja, hogy Magyarországon is elmélyítse a whisky kultúrát. A kétnapos rendezvényen megtalálhatók lesznek a legkiválóbb skót kevert és maláta whiskyk, az ír és amerikai különlegességek, valamint a kanadai és japán egzotikumok is. Ha valaki rajong a füstös és testes ízekért, mindenképp látogasson el és kóstolja meg a világ legfinomabb whisky kínálatát.

Időpont: 2016.10.28. – 10.29.
Helyszín: Corinthia Hotel Budapest – Royal Spa
Ár: 6.500 – 7.500 Ft

whisky-show
mozinet-filmnapok

6. Mozinet Filmnapok

Ugyancsak hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Mozinet Filmnapok, amely az ország több pontján is kikapcsolódást kínál a filmrajongók számára. A négynapos rendezvényen a legújabb alkotások mellett, klasszikus filmek is terítékre kerülnek. A Cannes-i filmfesztivál sikerei közül olyan művek is megtekinthetőek, mint A sors kegyeltjei… meg a többiek, A szobalány, A vörös teknős, az Eszeveszett mesék, a Macbeth, vagy a Saul fia.

Időpont: 2016.10.28. – 10.31.
Helyszín: Országszerte, több helyszín
Ár: Változó

Yamato - The Drummers of Japan

Aki vonzódik a távolkeleti kultúra iránt, annak mindenképpen érdekes lehet a lenyűgöző tehetségű Yamato csapat koncertje. Az együttes egyedülálló előadása során a japán kultúra legmeghatározóbb hangszere, a Taiko dob szólal meg amelyet látványos előadás kísér. Az zenekar már sokadjára látogat el hazánkba, ami remek bizonyítéka annak, hogy a hétvégi duplakoncert valamelyikére kétség kívül megéri ellátogatni.

Időpont: 2016.10.29. – 10.30.
Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ
Ár: 6.500 – 16.000 Ft

yamato-2016
Megosztás:

Kapcsolódó hírek

Előadás a gyereknevelésről

Az aszódi Csemete Csacsogó klub szervezésében Novák Ferenc előadása. Előadás és barátságos beszélgetés, a szélsőségektől mentes, örömteli nevelésről. Időpont: 2024.
Tovább