Keresés
Close this search box.

Útfelújítások Aszódon

Az ősz beköszöntével megkezdődnek az útfelújítások és az új utak elkészítése az önkormányzati és ipari területeken. Ennek köszönhetően a következő útlezárásokra kell számítani.

Önkormányzati utak

Kezdési időpont:  2017. szeptember 12-én

I. ütem: Lezárásra kerül a Szent Imre utca Napsugár Óvoda előtti szakasza és a Mély út teljes szakasza – az Osváth Gedeon utcától.

Közlekedés ezen időszakban a Régész úton és Városréti úton lehetséges.

Nem lehetséges közlekedni a Szabadság tér Polgármesteri Hivatala előtti szakaszán sem. A felújítási munkálatok miatt a hivatal megközelítése a Petőfi utcából lehetséges majd.

II. ütem: Lezárásra kerül a Régész utca a Kossuth L. utcától a Nyár utcáig. Közlekedés ezen időszakban a Régész út északi szakaszán, Mély úton és a Városréti úton lehetséges.

III. ütem: Lezárásra kerül a Bocskai utca egy szakasza és a Bercsényi utca egy szakasza.

IV. ütem: Lezárásra kerül a Hegyaljai út alsó útszakasza –teljes út elkészítésének időszakában.

Ipari utak

Kezdési időpont:  2017. szeptember 12-én

I. ütem: Galga utca, Céhmester utca, Iparos utca teljes szakaszában

II. ütem: Kerekréti út teljes hosszában.

A munkálatok utcánkénti ütemezéséről az ott lakókat és üzemek vezetőit kiértesítjük.

További fontos tudnivalók

Az Evangélikus Gimnázium Általános Iskola átadása előtt az Osváth Gedeon utcában forgalmi rend változás kerül bevezetésre a gyermekek biztonsága érdekében.

A Régész úttól a Szentkereszt utcáig egyirányú forgalom kerül bevezetésre. A Nyárád és Majna utcából csak balra a Szentkereszt utca felé lehetséges majd közlekedni.

A Mély úton némi kiszélesítés után lehetséges lesz a két irányú forgalom 30 km/h sebességkorlátozás bevezetése mellett. Várható a megnövekedett gyalogos forgalom.

A Szabadság tér felújítási munkálatok befejezése után a Fő-tér mindkét oldalán lévő parkolók útvonalán 3,5 tonnásnál nehezebb gépjárművel közlekedni nem lehet. A Petőfi utca és Szent Imre utca közötti,- Fő-tér hátsó oldalán- a tehergépjármű forgalom nincs korlátozva, itt csak továbbra is „Megállni TILOS” közlekedési jelzés lesz érvényben.

Aszód Önkormányzata a felújítási munkálatok ideje alatt a lakosság szíves türelmét kéri.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek

Előadás a gyereknevelésről

Az aszódi Csemete Csacsogó klub szervezésében Novák Ferenc előadása. Előadás és barátságos beszélgetés, a szélsőségektől mentes, örömteli nevelésről. Időpont: 2024.
Tovább