Keresés
Close this search box.

Szövegértést fejlesztő levelezős játék gyerekeknek

Olvasni az egyik legizgalmasabb dolog a világon, amit már egészen fiatalon is meg lehet tapasztalni. A Kaméleon Olvasóklub azért jött létre, hogy játékos feladatokon keresztül már a gyerekekkel is megszerettesse a könyveket.

Csatlakozz a Kaméleon Olvasóklubhoz

A Kaméleon Olvasóklub egy négyfordulós levelezőjáték alsó tagozatosok számára. A játék célja megismertetni és megszerettetni a kortárs gyerekirodalmat a kisiskolásokkal, fejleszteni a szövegértésüket, bővíteni az ismereteiket.

A játékban való részvételhez szükség van egy felnőtt koordinátorra, aki lehet egy szülő, egy pedagógus, vagy egy könyvtáros is. Aszódon ezt a szerepet az Aszód Városi Kulturális Központ Gyermekkönyvtárában Nagy Judit kapta meg. Nála lehet a játékra jelentkezni. Az ő feladata, hogy összegyűjtse a játékosokat, szétossza feladatlapokat a gyerekek között, majd azokat kitöltve elpostázza az Olvasóklub részére.

A jelentkezés határideje: 2016. október 7.
Az Olvasóklub díja egy évre: 3500 Ft/fő

Ez az összeg tartalmaz minden költséget: az előre megcímzett, felbélyegzett borítékokat, mappát a feladatlapokhoz, fordulónként egy-egy apró ajándékot és (az összes feladatlap teljes kitöltése esetén) az év végi jutalomkönyvet.

Jelentkezni, ezt követően, egész évben lehet, az utólag jelentkezők mindig a következő forduló postázásakor kapják meg az aktuális és korábbi feladatlapjaikat.

Kaméleon olvasóklub
Megosztás:

Kapcsolódó hírek

Előadás a gyereknevelésről

Az aszódi Csemete Csacsogó klub szervezésében Novák Ferenc előadása. Előadás és barátságos beszélgetés, a szélsőségektől mentes, örömteli nevelésről. Időpont: 2024.
Tovább