Keresés
Close this search box.

Szeptemberi mozipremierek

Az ősz beköszöntével egyre inkább visszakapják a főszerepet a beltéri programok, amelyek közül a mozi sok esetben a legjobb választás. Lássuk, mit is tartogat nekünk a szeptemberi kínálat.

Florance – A tökéletlen hang

Florence Foster Jenkins (Mery Streep), a New York-i örökösnő mindig is arról álmodott, hogy énekesnő váljon belőle. Az operarajongó hölgyet még az sem tartja vissza, hogy képtelen akár egyetlen hangot is tisztán kiénekelni, nem érzi a ritmust és még a kiejtése sem a legszebb. Férje és menedzsere, St. Clair Bayfield (Hugh Grant), valamint zongorakísérője Cosmé Mc Moonnak (Simon Helberg), minden trükköt bevet, hogy az „énekesnő” koncertje ne fulladjon kudarcba.

Bemutató: Szeptember 8.

Sully - Csoda a Hudson folyón

Tom Hanks neve talán már önmagában is garancia a minőségi szórakozásra, de Sully története még egy lapáttal rátesz. A 2009-ben játszódó igaz történet egy, a Hudson folyóra történő kényszerleszállást mutat be, amit Chesley „Sully” Sullenberger (Tom Hanks) hajtott végre, ezzel megmentve 155 utas életét. A csodával határos módon történt landolás azonban nem járt viszontagságok nélkül.

Bemutató: Szeptember 8.

Bridget Jones babát vár

A szinglik egykori királynője, Bridget (Renée Zellweger) a rajongók legnagyobb meglepetésére teherbe esik, miután megismerkedik egy Jack (Patrick Dempsey) nevű amerikai férfival, aki amellett hogy jóképű, még az udvarlás terén is brillírozik. A dolog azonban nem teljesen zökkenőmentes, ugyanis Bridget csak 50 százalékos bizonyossággal tudja megmondani, ki lehet a gyermek apja.

Bemutató: Szeptember 15.

Snowden

Ki ne hallott volna az Edward Snowden által kirobbantott NSA botrányról, amely jókora felfordulást okozott az amerikai titkosszolgálatok életében. Egy katonából lett informatikus, aki nem nézte tétlenül, ahogyan az amerikai titkosszolgálat belemászik az emberek életébe. Az ő történetét mutatja be a film, az Oscar díjas Oliver Stone rendezésében. Edward Snowden szerepében Joseph Gordon-Levitt.

Bemutató: Szeptember 16.

Gólyák

A gólyák életében a régmúlthoz képest rengeteg változás történt. Míg korábban az újszülöttek jelentették számukra a fő profilt, addig mára már multinacionális internetes áruszállító cégnél végzik a kiszállítás feladatait. Azonban egy kisebb malőr következtében Junior, az egyik legsikeresebb tehergólyája csőrébe mégis egy baba akad, akit hosszú és kalandos út során szállít a megfelelő családhoz.

Bemutató: Szeptember 22.

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei

Jake nagyotmondó nagyapja upján a gyerekkori emlékeiről szóló feljegyzések maradnak, amelyek gyakran a tündérmesékre hasonlítanak. A fiú elkezdi követni a leírtakban talált nyomokat, amelyek egy különös világba vezetik. A világsikerű regény fantasztikus utazására most a zseniális Tim Burton által nyílik lehetőség.

Bemutató: Szeptember 29.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek

Előadás a gyereknevelésről

Az aszódi Csemete Csacsogó klub szervezésében Novák Ferenc előadása. Előadás és barátságos beszélgetés, a szélsőségektől mentes, örömteli nevelésről. Időpont: 2024.
Tovább