Keresés
Close this search box.

Sikerek a 29. Rendőr Horgász Európa Bajnokságon

2016. szeptember 25 és október 1. között Olaszországban került megrendezésre a 29. Rendőr Horgász Európa Bajnokság, amelyen a Nemzeti Rendőr Válogatott elsöprő sikereket aratott.

A 29. alkalommal megrendezett Rendőr Horgász Európa Bajnokságnak Olaszország egyik legszebb és legváltozatosabb halfaunával rendelkező folyója, a Minció szolgált helyszínéül.

A Minció a festői szépségű területen fekvő Garda tóból ered és táplálkozik. A versenynek otthont adó szakasza is közvetlenül a Garda tó mellett található Peschiera-ban került kijelölésre. A csodálatos folyó azonban komoly kihívás elé állította a 7 nemzet (Németország, Belgium, Olaszország, Anglia, Írország, Hollandia és Magyarország) 22 csapatát.

Magyarországot a versenyen három csapat képviselte köztük a Szóda Lokálpatríóta Érdekvédelmi Egyesület és a Cop-Group Security Kft. által jelentős mértékben támogatott Nemzeti Rendőr Válogatott.

Az egyhetes verseny első öt napjában a felkészülés kapta a főszerepet, amelynek során a versenyzők olyan halkülönlegességekkel is találkozhattak, mint a domolykó, amellyel hazánk vizeiben csak elvétve lehet találkozni.

A két versenynap a várakozásokon felül zajlott. Az első napon sikerült a csapatnak a 2. helyen végeznie, a második versenynap pedig igazi meglepetést tartogatott.

A versenyt követő zárófogadáson hirdették ki az eredményeket ahol a hihetetlen végeredményt is megtudták a csapatok. 2013. és 2015. évet követően 2016-ban ismét a Magyarország Nemzeti Rendőr Válogatott nyerte meg a Rendőr Horgász Európa Bajnokságot, megelőzve a német és az ír nemzeti csapatatot. Óriási volt a csapat öröme, hiszen valóra vált az a hihetetlen álom, hogy meg tudták védeni a tavalyi címüket, amire az elmúlt éveket tekintve nem volt példa.

Ezúton is gratulálunk a fantasztikus eredményhez!

A teljes magyar delegáció:

Megosztás:

Kapcsolódó hírek

Előadás a gyereknevelésről

Az aszódi Csemete Csacsogó klub szervezésében Novák Ferenc előadása. Előadás és barátságos beszélgetés, a szélsőségektől mentes, örömteli nevelésről. Időpont: 2024.
Tovább