Keresés
Close this search box.

Programok a közelben

A napokban több tartalmas program is várja az érdeklődőket Aszód közelében. Az író-olvasó találkozó és a kiállításmegnyitó mellett már egy karácsonyi vásárra is lehetőség nyílik ellátogatni.

Író-olvasó találkozó

A bagi Dózsa György Művelődési Ház és Könyvtár ad otthont az író-olvasó találkozónak Fábián Janka írónővel. A kedvezményes könyvvásárlási lehetőséggel és dedikálással egybekötött eseményen a vendég beszélgetőtársa Katonáné Kovács Erika lesz. A szervezők minden érdeklődőt szertettel várnak az ingyenes rendezvényen.

Helyszín: Dózsa György Művelődési Ház és Könyvtár, Bag
Időpont: 2016. november 16. szerda, 18 óra
Belépés: Díjtalan

bagi-konyvtar-program
galgamacsa-program

Mácsai Vásár

Ezen a héten pénteken, a galgamácsai Művelődési házban, 10 órától veszi kezdetét a karácsonyi vásár, amelynek keretein belül gyermekjátékok, babák, kisgyermek és felnőtt ruhák, kézműves termékek árusítására és csereberéjére is lehetőség nyílik. Az eseményre minden látogatót szeretettel várnak, az asztalfoglalás pedig a galgamácsai lakosok számára ingyenes.

Helyszín: Dózsa György Művelődési Ház és Könyvtár, Bag
Időpont: 2016. november 16. szerda, 10-14 óraig
Belépés: Díjtalan

Lélek Képek

Galgamácsán, a Művelődési házban kerülnek kiállításra B. Tóth Éva és Gógucz Nóra alkotásai. A Lélek Képek című kiállítást Dr. Sajó Gyula, váckisújfalui polgármester nyitja meg, az eseményen pedig Balatoni Imre működik közre. A megnyitóra szintén ezen a héten pénteken kerül sor, a kiállítás pedig egészen december 31-ig megtekinthető.

Helyszín: Művelődési ház, Galgamácsa, Petőfi utca 17.
Időpont: 2016. november 18. péntek, 18 óra
Belépés: Díjtalan

galgamacsa-program-2
Megosztás:

Kapcsolódó hírek

Előadás a gyereknevelésről

Az aszódi Csemete Csacsogó klub szervezésében Novák Ferenc előadása. Előadás és barátságos beszélgetés, a szélsőségektől mentes, örömteli nevelésről. Időpont: 2024.
Tovább