Keresés
Close this search box.

Programajánló szeptember első hétvégéjére

Az ősz első hónapjának első hétvégéjén kiváló idő ígérkezik a koncertekhez és a szabadtéri programokhoz, amelyek közül néhányat csokorba gyűjtöttünk.

Red Hot Chili Peppers

A világ egyik legismertebb és legsokoldalúbb rockzenekara szeptember 1-én, 20 év után végre ismét ellátogat Magyarországra. Lemezbemutató koncertjükön a június 17-én megjelent The Getaway című albumokon hallható számokon kívül a legnagyobb slágereik is megszólalnak. Az óriási érdeklődésre való tekintettel a koncert egy nappal később, szeptember 2-án ismét megrendezésre kerül, így a legszerencsésebbek akár két egymást követő napon is élvezhetik a világhírű banda fellépését.

Időpont: 2016.09.01. – 09.02.
Helyszín: 1143 Budapest Papp László Budapest Sportaréna
Belépő: 14.900 Ft – 33.900 Ft

Red Hot Chili Peppers
Arena V4 Sörfesztivál

Első Arena V4 Sörfesztivál

A Visegrádi Együttműködés 25. évfordulójának alkalmából első alkalommal kerül megrendezésre az Arena V4 Sörfesztivál, az Arena Plaza teraszán. A sörök ajánlataiból többek között megtalálható lesz Magyarországot képviselve a Csupor, a Hübris és a Horizont sörök, Csehországból a Lobkowicz, a Purkmister és a Bakalar, Szlovákiából a Sessler, a Cassa vagy a Kaltenecker, Lengyelországból pedig a Namislow, a Cornelius, és a Tribunal. A rendezvényen a kiállító országok sörfőzdéi mellett a négy nemzet konyhái és különböző párlatai is képviseltetik magukat.

Időpont: 2016.09.01. – 09.04.
Helyszín: 1087 Budapest, Kerepesi út 9. Arena Plaza
Belépés: Ingyenes

2. Beer, Burger, Barbecue Fesztivál

Szeptemberben ismét megrendezésre kerül az áprilisban már nagy sikert aratott Beer, Burger, Barbecue Fesztivál, ahol a legjobb barbecue húsokat és hamburgereket is megkóstolhatják az érdeklődők. A legizgalmasabb streetfood kiállítók mellől a kézműves sörházak ajánlatai sem hiányoznak majd.

Időpont: 2016.09.01. – 09.04.
Helyszín: 1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20. Millenáris Park
Belépés: Ingyenes

beer-burger-barbecue
Vingardium Borliget

Vingardium Borliget

Üde színfolt a számtalan borfesztivál között a Vingardium Borliget, amely a XVI. kerületben kerül megrendezésre. Az Erzsébet ligeti rendezvény szeptember első hétvégéjén napsütéssel, piknikkel, gasztrocsodák felfedezésével és természetesen ízletes borokkal várja a látogatókat. A programokat zenei fellépők is színesítik. Szeptember 2-án Sena, Sapszon Orsi Quintett és a Bohemian Betyarsz, szeptember 3-án pedig a The Acoustic Loops, a Creme de la Pop, Járai Márk, valamint Tóth Vera lép színpadra.

Időpont: 2016.09.02. – 09.03
Helyszín: 1165 Budapest, Erzsébet-Mátyásföld liget
Belépő: 1600 Ft

4. Food Truck Show Budapest

A streetfood ezen a hétvégén a Kincsem parkból sem hiányzik majd, ugyanis itt kerül megrendezésre a 4. Food Truck Show Budapest. A rendezvényen az orosz konyhától egészen a mexikóiig, a hamburgertől a csevapig mindent megkóstólhatnak az érdeklődők. Az eseményt ló- és agárverseny, valamint utcazenészek és artisták színesítik és természetesen a gyerekek sem fognak unatkozni.

Időpont: 2016.09.02. – 09.04
Helyszín: 1101 Budapest, Albertirsa út 2-4. Kincsem Park
Belépő: 900 Ft

Foodtruck show
Megosztás:

Kapcsolódó hírek

Előadás a gyereknevelésről

Az aszódi Csemete Csacsogó klub szervezésében Novák Ferenc előadása. Előadás és barátságos beszélgetés, a szélsőségektől mentes, örömteli nevelésről. Időpont: 2024.
Tovább