Keresés
Close this search box.

Programajánló a hétvégére

Március utolsó hétvégéje több érdekes programot is tartogat. Többek között a jazz, a történelem és a színház iránt érdeklődők is találhatnak számukra szórakoztató időtöltést.

II. Get Closer Budapest Jazz Fesztivál

Nemzetközi jazzlegendák és hazai kiválóságok lesznek a vendégei az idén háromnapos, világviszonylatban is kiemelkedő line-uppal dolgozó Get Closer Budapest Jazz Fesztiválnak a MOMKultban március 24. és 26. között. John Scofield új formációja, Richard Galliano és Ron Carter duója és Erik Truffaz új zenei projektje adják a háromnapos program gerincét. A fesztivál magyar fellépői a nyáron elhunyt legendás basszusgitáros, Vasvári Pál előtt tisztelegnek.

Helyszín: MOM Kulturális központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.
Időpont: 2017. március 24-26.
Belépő: 10.200 Ft-tól

I. Történelmi Kézműves Vásár és Hagyományőrző Találkozó

A rendezvény összehívja a magyar hagyományőrző közösség apraját és nagyját, a rómaiaktól egészen a 19. századig. A cél nem más, mint hogy találkozóhelyet teremtsenek a történelmi kézművesek és a felhasználó közösség számára. Legyen az kutató, vívó, íjász, életmód rekonstruáló vagy hobbista.

Helyszín: Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, 1036 Budapest, Korona tér 1.
Időpont: 2017. március 25.
Belépő: 1000 Ft/ fő (diák/nyugdíjas 500 Ft)

A Fészek Színház Éjszakája

Március 25-én este 6-tól hajnalig ismét éjszakázik a Fészek Színház. Három előadás, koncert, éjszakai fészekmozi, ingyen kávé, találkozás az alkotókkal, kötetlen beszélgetések és jóhangulat várja az érdeklődőket.

Helyszín: Fészek Színház, 1089 Budapest Orczy út 46-48.
Időpont: 2017. március 25.
Belépő: 1500 Ft-tól

Megosztás:

Kapcsolódó hírek

Előadás a gyereknevelésről

Az aszódi Csemete Csacsogó klub szervezésében Novák Ferenc előadása. Előadás és barátságos beszélgetés, a szélsőségektől mentes, örömteli nevelésről. Időpont: 2024.
Tovább