Keresés
Close this search box.

Nyári programok Galgamácsán

Galgamácsa önkormányzata ezen a nyáron is számos programmal készül, így kiváló lehetőség nyílik a közösség építésére.

Kurucz György 3. Veterán Hegyi felfutó Országos Bajnokság

Június közepén az veterán járművek kapják a főszerepet a Galgamácsán, a III. Kurucz György Megbízhatósági GULF Futamon. Az időmérő futamok már 10 órakor elkezdődnek, ezért érdemes időben érkezni.

Helyszín: Galgamácsa Tsz Tanya – Saubermacher Kft magánút
Időpont: 2017. június 17., szombat

Galgamácsa Kápolnaszentelés

Június 24-én, szombaton már reggel 7 órától buszjárat indul a Művelődési ház melletti buszmegállóból, valamint az újtelepi buszfordulóból, hogy a galgamácsai Kiskúthoz vigye az érdeklődőket. A köszöntő után zsolozsma veszi kezdetét Dr. Beer Miklós megyés püspökkel. Ezt követően szentmise majd a kápolna bemutatása következik, a programot pedig a Mácsai Menyecskék műsora zárja.

Vankóné Dudás Juli Díj Alapítvány díjátadó és gálaműsor

Június 25-én, vasárnap délután, 16 órától a Galgamácsai Hagyományörző Egyesület kiállításának megnyitója veszi kezdetét a Művelődési házban, majd 18 órától a díjátadó és gálaműsor következik, amelynek a Falumúzeum ad otthont.

Hobby Sunday – Veterán és hobbyjármű találkozó

Augusztus 6-án, vasárnap egész napos program várja az érdeklődőket. Reggel 8 órától főzőversenyen lehet részt venni. 10 órától veterán jármű kiállítás kezdődik, 14:30-tól pedig az Irigy Hónaljmirigy Együttes gondoskodik a hangulatról.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek

Előadás a gyereknevelésről

Az aszódi Csemete Csacsogó klub szervezésében Novák Ferenc előadása. Előadás és barátságos beszélgetés, a szélsőségektől mentes, örömteli nevelésről. Időpont: 2024.
Tovább