Keresés
Close this search box.

Múzeumok Éjszakája 2017 Aszódon

Országszerte június 24-én tartják, a már hagyománynak tekinthető Múzeumok Éjszakáját, ez alól pedig az Aszód Városi Kulturális Központ sem kivétel.

Az AVKK – Petőfi Közérdekű Muzeális Gyűjtemény programjai már 18:30-kor kezdetüket veszik a köszöntővel, amit a Képzőművészeti Tanszék növendékeinek bemutatója követ. Ezután a PAMI Szimfonikus zenekar és a Harmonika Trió előadását hallgathatják meg az érdeklődők. A programok között megtalálható lesz még a Csodaváró á la carte, Galga-menti táncház a Fix Stimm zenekarral, az Ütős Tanszék előadása, Szaniszló Richárd jazz vibrafonos szólókoncertje, fényfestés, éjszakai tárlatvezetés és tűzugrás. A szervezők a gyermekekről sem feledkeztek meg, nekik az esti mese a Nyáry Bábszínházzal – Nyúlkaland előadás jelenthet kikapcsolódási lehetőséget. A harapnivalóról a 2017-es Generációk Napja Főzőversenyének díjazottjai a Született Feleségek csapata gondoskodik.

A programokon való részvétel ingyenes!

Helyszín: Aszód, Szontágh lépcső 2.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek

Előadás a gyereknevelésről

Az aszódi Csemete Csacsogó klub szervezésében Novák Ferenc előadása. Előadás és barátságos beszélgetés, a szélsőségektől mentes, örömteli nevelésről. Időpont: 2024.
Tovább