Keresés
Close this search box.

Márciusi mozipremierek

A tavasz első hónapján egyre több lehetőség nyílik a szabadtéri programokra, de a mozitermek is izgalmas premierekkel várják az érdeklődőket.

Logan – Farkas

A jól ismert X-Men sorozat egyik legerősebb és egyben legszimpatikusabb karaktere visszatér, ám ezúttal utoljára. Legalábbis, ami a címszereplő bőrébe bújt Hugh Jackmant illeti. A végső búcsú előtt azonban főhősünk ismét izgalmas kalandokba keveredik, sőt egy rejtélyes gyermek is feltűnik, aki Logan utódjaként újabb akciódús folytatásokat sejtet.

Bemutató: 2017. március 2.

Kong: Koponya-sziget

A Csendes-óceán egyik távoli és ismeretlen szigetére egy különleges expedíció érkezik. A csapatban katonák, kutatók, természettudósok és üzletemberek is vannak és valahányan a sziget legbelső titkaira kíváncsiak. A mesebeli táj hamar rémálommá változik, amikor is felbukkan a filmtörténelem egyik legelső és leghatalmasabb szörnyetege, az óriásmajom, King Kong.

Bemutató: 2017. március 9.

Kincsem

A magyar történelem egyik, ha nem a leghíresebb lova a filmvászonról köszön vissza. Blaskovich Ernő az egykor szebb napokat látott nemes élete nagy lehetőségeként megvásárolja a korabeli csodalovat, a sikert sikerre halmozó Kincsemet. Ezzel a lépéssel lehetősége nyílik revansot venni von Oettingen bárón, akinek elbűvölő lánya még Blaskovich szívét is megenyhíti.

Bemutató: 2017. március 16.

Élet

Már nem az első, de talán az eddigi legérdekesebb Mars filmnek ígérkezik az Élet című alkotás. A történet szereplői az első űrhajóscsapat, akik életet találnak a Marson egy egysejtű formájában. Útban a Föld felé azonban kiderül, hogy mégsem biztos, hogy a friss felfedezést ezen a bolygón kéne tovább vizsgálni, ugyanis eddig ismeretlen veszélyeket rejt.

Bemutató: 2017. március 23.

Páncélba zárt szellem

A kultikus anime, a Ghost in the Shell egy izgalmas és lenyűgöző akcióthriller formájában elevenedik meg újra, a gyönyörű Scarlett Johannson főszereplésével. A történet szerint a főszereplő Őrnagy a 9-es részleg vezetője, akit karriere eddigi legveszélyesebb küldetésén vetnek be. A akciók során viszont kiderül, hogy nem is biztos, hogy az az ellenség akit eddig annak hitt.

Bemutató: 2017. március 30.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek

Előadás a gyereknevelésről

Az aszódi Csemete Csacsogó klub szervezésében Novák Ferenc előadása. Előadás és barátságos beszélgetés, a szélsőségektől mentes, örömteli nevelésről. Időpont: 2024.
Tovább