Keresés
Close this search box.

Hétvégi programajánló

Március harmadik hétvégéjén számos program várja az érdeklődőket. A hétvégi felhozatalban a kicsik és nagyok is megtalálhatják a kedvükre való elfoglaltságot.

5. Thália Humorfesztivál

Az 5. Thália humorfesztivál 2017-ben három teljes napon át várja a közönséget a különböző előadásokkal. A nagyszínpadon a Thália Színház saját produkciójaként a Martin McDonagh A nagy kézrablás című fekete komédiája, valamint két vidéki vendégdarab, a kecskeméti Katona József Színházban játszott Család ellen nincs orvosság, valamint a székesfehérvári Vörösmarty Színház zenés vígjátéka, az Anconai szerelmesek című előadás kerül bemutatásra. Ezek mellett stúdió-előadások is várják a Színház szerelmeseit.

Helyszín: Thália Színház, 1065 Budapest, Nagymező u. 22-24.
Időpont: 2017. március 17-19.

VinCE Budapest Wine Show

A VinCE Budapest több mint 160 kiállító és majd 200 borkereskedő, valamint újságírók, bloggerek, HoReCa szakemberek találkozóhelye, és mint ilyen, egyben a régió egyik legjelentősebb szakmai eseménye is, mely platformot kíván létrehozni a hazai termelők növekedési lehetőségeinek támogatása érdekében. A VinCE Budapest Wine Show 2017 nem kevesebbet ígér, mint hogy a résztvevőket az ismeretek mélyére vezeti, titkokat leplez le, betekintést enged a kulisszák mögé.

Helyszín: Corinthia Hotel, 1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49.
Időpont: 2017. március 17-19.

11. Fitnesznap

2017-ben március 18-án tizenegyedik alkalommal mozoghatnak együtt az érdeklődők a BOK Csarnokban ( volt SYMA Sport-és Rendezvényközpontban), ahol több, mint 17 színpadon 110 óratípussal és 200 fellépővel különböző színpad kínálatából csemegézhetnek. Vajon megdől a tavalyi több, mint 3400 fős rekord létszám?

Helyszín: BOK Csarnok, 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
Időpont: 2017. március 18.

MineShow Budapest Tavasz 2017

A MesterMC és a PlayIT szervezői már évek óta biztosítják a Minecraft rajongói számára, hogy egy saját rendezvényen hódolhassanak kedvenc játékuknak. Itt tényleg minden a Minecraftról szól, nem csak rengeteg gépen pörög a játék, hanem az ország leghíresebb youtuberei és izgalmas vetélkedők is várják az érdeklődőket.

Helyszín: Millenáris Park, 1024 Budapest, Kis Rókus u.
Időpont: 2017. március 18-19.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek

Előadás a gyereknevelésről

Az aszódi Csemete Csacsogó klub szervezésében Novák Ferenc előadása. Előadás és barátságos beszélgetés, a szélsőségektől mentes, örömteli nevelésről. Időpont: 2024.
Tovább