Keresés
Close this search box.

Gyereknapi programok

Május utolsó vasárnapja már évtizedek óta a gyermekekről szól és nem lesz ez másként idén sem. Az ország számos pontján érdekes programokkal várják a kicsiket és szüleiket. Mi a környékbeli rendezvényeket gyűjtöttük egy csokorba, amelyek már szombatra is tartogatnak meglepetéseket.

Gyereknapi programok a II. Generációk napján

Az Aszód Városi Kulturális Központ sátrában már kora délutántól izgalmas programokkal várják a gyerekeket. Fél 4-től a Nyári Bábszínház előadását, A sündisznót lehet megtekinteni, ezt követően a Táncold el a mesét! című előadás következik Szirb György balettművésszel. 17:30-tól ismét a Nyáry Bábszínház lép színpadra, A szegény ember és a róka című előadással. Mindezek mellett egész délután arcfestés, papír színház, izgalmas társasjátékok, színezők és rajzolási lehetőségek is különlegessé teszik a szombat délutánt.

Helyszín: Aszód, Szent István tér

Gyermeknap Galgamácsán

Galgamácsán már szombaton délelőtt kezdetét veszi a gyermeknap. 9:30-tól gyülekező a sportpályán, majd 10:00-tól akadályverseny, amelyen 6 fős csapatok vehetnek részt. A posta előtti teret aszfalt rajzverseny színesíti majd. A délelőtt folyamán a lovaglás, az arcfestés és a trambulin lehetősége sem marad el. 13 órától a sportpályán foci-bajnokság kerül megrendezésre, közben pedig rendőrségi bemutató, kerékpár verseny, ugrálóvár, táncbemutató, magyar táncház és kisvonat szórakoztatja a közönséget. 18:30-tól a Művelődési ház udvarán palacsinta-party és szabadtéri meglepetés mozi zárja a napot.

Helyszín: Galgamácsa, több helyszín

Gyereknap Bagon

A Muharay Elemér Népi Együttes és a Dózsa György Művelődési Ház és Könyvtár szeretettel vár minden érdeklődőt a május 27-én, délután tartandó gyermeknapi rendezvényére. 13 órakor népi játszótér fa körhintával, családi táncházzal, kisállat simogatóval és Mesék a KönyvtárMoziban programmal veszi kezdetét a rendezvény. 16 órakor Zobonyos játszóház a legkisebbeknek, majd 18 órától a Muharay Elemér Népi Együttes gyermek- csoportjainak gálaműsora következik.

Helyszín: Bag, Petőfi tér 1/A.

Gyermeknap Hatvanban

A hatvani Kossuth tér május 28-án, vasárnap 13 órától várja a gyerekeket és szüleiket. A programok között megtalálható lesz a Kispárna mesezenekar koncertje, a Tancika Mancika bábelőadás, a Dream Hatvani Kutyaiskola bemutatója, a Héttenger Kalózai interaktív zenés mesejáték, 7-es rúgó verseny, váltóverseny, Kéklámpások bemutatkozása, Dalvarázs Show Kórus, buborék show, vidámpark és aszfaltrajzverseny is.

Helyszín: Hatvan, Kossuth tér

Megosztás:

Kapcsolódó hírek

Előadás a gyereknevelésről

Az aszódi Csemete Csacsogó klub szervezésében Novák Ferenc előadása. Előadás és barátságos beszélgetés, a szélsőségektől mentes, örömteli nevelésről. Időpont: 2024.
Tovább