Keresés
Close this search box.

Februári mozipremierek

Februárban ismét remek filmek kerülnek a mozikba, amelyek között egy nagy visszatérés, egy jól ismert játék, egy igaz történet és sok egyéb izgalmas alkotás is megtalálható.

T2 Trainspotting

1996-ban Danny Boyle az egész filmvilágot felforgatta a Transpotting című alkotásával. Idén nem csak ő, de az egykori szereplők is visszatérnek, hogy megismételjék a 20 évvel ezelőtti sikert. A durva valóság és az őrült humor nagy találkozásából kultikussá váló film, valamint négy feledhetetlen figura született. Az új részben ismét feltűnik Renton, Spud, Begbie, a Beteg Srác és egy nagyváros, ahol muszáj bűnözőnek lenni.

Bemutató: 2017. február 2.

Lego Batman - A film

A Lego filmek a gyerekek legújabb kedvencei. A Lego kaland bebizonyította, hogy az építőkockák, sok humor és fantázia segítségével világokat lehet teremteni, majd ezt követően átépíteni őket. A Lego Batman a jól ismert Gothambe repíti el a nézőket, ahol hatalmas változások készülődnek. Joker újabb tervet sző a város leigázására, a Denevérembernek pedig mindent be kell vetni, hogy megakadályozza.

Bemutató: 2017. február 9.

Arany

Az anyagi gondokkal küszködő Kenny Wells (Matthew McConaughey) az évszázad üzletén töri a fejét. Nem kisebb dologba vágja a fejszéjét, minthogy megtalálja a föld egyik leggazdagabb aranylelőhejét, amelyet az indonéziai dzsungel rejt. Stephen Gaghan filmje a ’90-es évek elején kirobbant Bre-X vállalat bányacsalásának igaz történetét dolgozza fel.

Bemutató: február 16.

Pofoncsata

A Pofoncsata egy klasszikus komédia, amelynek főhőse egy iskolai tanár, aki akaratán kívül, véletlenül kirúgatja egyik kollégáját. A zabos pedagógus minden áron revansot kíván venni ezért egy tanítás utáni verekedésre hívja ki ex-kollégáját. A törékeny tanárbácsi nehezen viseli a közelgő esemény miatt ráhelyezedő nyomást, de megpróbál felkészülni az összecsapásra.

Bemutató: február 16.

Kojot

A történet Bicsérdi Misi egy földet és rajta egy házat örököl a nagyapjától. Miután megkezdi a ház felújítását és birtokba veszi azt feltűnik a helyi nagybirtokos, aki egy svéd multinacionális cégnek adja el szinte az egész völgyet, ahol a föld és a ház is található. Misi természetesen nem hagyja magát és felveszi a kesztyűt.

Bemutató: február 16.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek

Előadás a gyereknevelésről

Az aszódi Csemete Csacsogó klub szervezésében Novák Ferenc előadása. Előadás és barátságos beszélgetés, a szélsőségektől mentes, örömteli nevelésről. Időpont: 2024.
Tovább