Keresés
Close this search box.

Evangélikus pünkösdi családi nap és nyári táborok

Az aszódi evangélikus gyülekezet pünkösdi programokkal, júliusban és augusztusban pedig nyári táborokkal várja az érdeklődőket.

Pünkösdi családi nap

Pünkösd vasárnapján, délelőtt 10 órától családi Istentisztelet kerül megrendezésre az evangélikus templomban, 11:30-tól pedig családi nap a gyülekezeti teremben. A programok között megtalálható a Palinta társulat interaktív családi koncertje és kézműves foglalkozás is. Az étvágyat kemencés pizzával, valamint jégkrémekkel lehet majd csillapítani.

Időpont: 2017. június 4, vasárnap, 10:00

Evangélikus nyári tábor

Minden 11. életévét betöltött gyermeket szeretettel várnak a bodrogkeresztúri táborba július 10 és 14 között. A tervezett programok között bibliai foglalkozások, kirándulások, sportprogramok, közös esti sütögetés, nyári bob és hajókázás is szerepel. Az tábor 5 napon és 4 éjszakán keresztül napi minimum 3x étkezéssel 15.000 Ft-ba kerül.

Jelentkezési határidő: 2017. június 4.

Evangélikus napközis tábor

Augusztus második hetében az aszódi gyülekezeti terem várja az 5-10 éves korosztály tagjait. Az egyhetes napközis táborban kiránduláson, kézműves foglalkozásokon, mindennapi bibliai történetek és mesefoglalkozásokon, éneklésen és lovagláson is részt vehetnek a gyerekek. A tábor díja 7.500 Ft.

Jelentkezési határidő: 2017. június 4.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek

Előadás a gyereknevelésről

Az aszódi Csemete Csacsogó klub szervezésében Novák Ferenc előadása. Előadás és barátságos beszélgetés, a szélsőségektől mentes, örömteli nevelésről. Időpont: 2024.
Tovább