Keresés
Close this search box.

Akció a terménylopás megelőzésére

A Pest Megyei Polgárőr Szövetség polgárőrei és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei közös bűnmegelőzési akciót hajtottak végre Bag, Domony, Hévízgyörk, Galgahévíz és Tura területén 2016. augusztus 5-én délután 2 és este 7 óra között. A művelet a terménylopás megelőzésére irányult.

Az aszódi rendőrőrsön Gódor Ferenc rendőr alezredes által tartott eligazítást követően nyolc rendőr, két mezőőr, és tizenkét polgárőr végzett ellenőrzést. Mindannyijuk Aszód, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Valkó településekről érkezett.

Az akció során hat polgárőr autóval, valamint négy darab rendőr járőr kocsival és a Pest Megyei Polgárőr Szövetség két motoros sárkányrepülőjével, Sörös Zsolt és Horváth Gábor vezetésével vették ellenőrzés alá a kijelölt területeket.

A látványos akció során egy fő került előállításra terménylopás tettenérése közben. A műveletet az újonnan kinevezett járási koordinátor, Bagi Krisztián szervezte meg.

forrás és képek: radiop.hu

Terménylopás felderítés
Megosztás:

Kapcsolódó hírek

Előadás a gyereknevelésről

Az aszódi Csemete Csacsogó klub szervezésében Novák Ferenc előadása. Előadás és barátságos beszélgetés, a szélsőségektől mentes, örömteli nevelésről. Időpont: 2024.
Tovább