Keresés
Close this search box.

3. Színházi Nap Kartalon

A kartali Művelődési Ház és Nagyközségi könyvtár november 11-én Színházi napot tart, amelynek keretén belül számos kulturális programmal várja az érdeklődőket.

Részletes program:

Könyvtár

15-16 óráig: Heine-Barabás Duó: Csodaváró (tizenvalahány magyar író, költő hangján beszélünk a világról, ami körülvesz bennünket; előadásunk idén májusban Ezüst-minősítést ért el a Magyar Művek Fesztiválján)

16-18 óráig: „Barabás 30” – beszélgetés, melynek apropója az előző előadás, illetve Barabás Tamás amatőr színházi működésének 30 éves évfordulója; közben plakát kiállítás és játékos vetélkedő – műfaji meghatározásban: könnyed egymás szavába vágás tea és ropi mellett

18-19 óráig: vacsora-piknik kötetlenül

Művelődési Ház

19:10-22 óráig Y Csoport (Bp.): Kóda (színházi előadás két lány kalandos sorsáról, akik együtt kezdik a zeneiskolát és együtt jutnak el a Zeneakadémia vizsgaelőadásáig; a szöveget a résztvevők maguk írták és élőben hegedülnek nagy örömünkre (lesz pl. Bartók, Sosztakovics, Bach) – az előadás után beszélgetés az alkotókkal szereplők: Bognár Anita Rozália és Móga Piroska

Időpont: 2017. november 11. 15.00-22.00 óráig
Helyszín: Nagyközségi Könyvtár Kartal, Baross u.115. és Művelődési Ház Kartal,Baross u.117.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek

Előadás a gyereknevelésről

Az aszódi Csemete Csacsogó klub szervezésében Novák Ferenc előadása. Előadás és barátságos beszélgetés, a szélsőségektől mentes, örömteli nevelésről. Időpont: 2024.
Tovább